Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2011

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ OYTE KAN ΑΠΑΝΤΙΟYΝΤΑΙ...

Αλλά ΕΜΕΙΣ εδώ στον Βαρνάβα τους δρόμους με ασφαλτόστρωση τους θεωρούμε ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ αφού οι περισσότεροι  δρόμοι της περιφέρειας είναι σχεδόν άβατοι τον χειμώνα και οι κάτοικοι απομονωμένοι.
11 οικογένειες κάτοικων (της περιοχής Χατζήθια Βαρνάβα) στις 7/12/09 υπέβαλαν έγγραφο αίτημα με αρ. πρωτ. 3424 στον τότε πρόεδρο της κοινότητας και το κοινοτικό συμβούλιο προσφέροντας με δικό τους κόστος ΔΩΡΕΑΝ για την κοινότητα την ειδική μελέτη κατασκευής του αγροτικού αυτού δρόμου που οδηγεί στην θέση Χατζήθια & Τρέπε Αγ. Παρασκευής Βαρνάβα.Αλλά απάντηση δεν πήραμε. 
Το ίδιο αίτημα εστάλη πρόσφατα στο Δήμο Μαραθώνα (που τώρα υπαγόμαστε) και το νέο Τοπικό Συμβούλιο και ακόμα περιμένουμε...
Μεγέθυνση φωτογραφιών με ένα κλικ επάνω τους.

Προς Χατζήθια Αγ. Παρασκευή 11 οικογένειες
Προς Χατζήθια Αγ. Παρασκευή 11 οικογένειες
Προς Χατζήθια Αγ. Παρασκευή 11 οικογένειες
Κάθε χρόνο αντιμετωπίζουμε τα ίδια σοβαρά προβλήματα, από την αδυναμία διέλευσης οχημάτων και πεζών, ιδιαίτερα κατά την διάρκεια του χειμώνα, όπου οι νεροφαγιές, οι αναρίθμητες λακκούβες, οι λάσπες και τα χιόνια δοκιμάζουν συνεχώς την υπομονή μας καθιστώντας την διέλευση των αυτοκινήτων σχεδόν αδύνατη (όπως κυκλοφορία ασθενοφόρου, οχημάτων οδικής βοήθειας και βυτιοφόρων εκκένωσης βόθρων και πετρελαίου θέρμανσης).
Παρακαλούμε λοιπόν και εσάς σαν νέα δημοτική αρχή, να μας ενημερώσετε έγγραφα για το τι προτίθεστε να κάνετε για την ασφαλτόστρωση των δρόμων της περιοχής μας.


Αγαπητέ  κε Αποστολόπουλε,
Σας γνωρίζουμε ότι το e-mail σας πήρε αρ. πρωτ. 4264/24-2-2011.
Ευχαριστούμε για την επικοινωνία
Γραφείο Δημάρχου
ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΜΟΤΗΤΑ