Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ στον οικισμό Αγ.Παρασκευής Βαρνάβα - Οδός Ευρίπου

Επανερχόμεθα..στην καταγραφή της  20 Φεβρουαρίου 2011 με νέες φωτογραφίες και σχόλια που μας απέστειλε ο συμπολίτης μας κ. Χρήστου

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ - ΜΑΝΤΡΑ ΠΑΛΑΙΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

10/5/11-ΟΔΟΣ  ΕΥΡΙΠΟΥ
 20/2/11
3-10/5/11-ΟΔΟΣ ΕΥΡΙΠΟΥ
4-10/5/11- ΟΔΟΣ ΕΥΡΙΠΟΥ
 10/5/11
 Συνέχεια προηγούμενου μηνύματος μου, διαπιστώνω κάθε μέρα που περνάω, πως ο άγνωστος ιδιοκτήτης, όχι μόνο δεν συμμορφώθηκε  αλλά συνεχίζει περιφράζοντας το μέρος με σιδερένια δοκάρια, μη σεβόμενος το αυτονόητο και τους νόμους περί χρήσης γης.
Πρόσθετες παρατηρήσεις και κίνδυνοι.
1. Η περίφραξη έγινε σχεδόν στο όριο της ασφάλτου μη επιτρέποντας μελλοντική πεζοδρόμηση, με συνέπεια οι διαβάτες να περπατούν επί της ασφάλτου σε πολύ επικίνδυνη και τυφλή στροφή.
2. Άφησε άνοιγμα  πόρτα εισόδου- έξοδο υλικών ( φορτηγού) στο τυφλό αυτό σημείο με μεγάλο κίνδυνο ατυχήματος από τα διερχόμενα οχήματα της οδού συχνής κυκλοφορίας.

 Προφανώς δεν του έχει γίνει  καμιά έγγραφη καταγγελία από πλευράς Δημοτικής Κοινότητας και έτσι δεν υπολογίζει κανέναν, ή ίσως έχει και πλάτες. Μήπως τη αποκατάσταση της νομιμότητας θα  πρέπει να αναλάβουν οι "κακοί" κάτοικοι της περιοχής;
Θα περιμένω λίγο ακόμα, για να καταφερθώ κατά του υπεύθυνου της Δημοτικής κοινότητας Βαρνάβα με όποια ένδικα μέσα έχω στην διάθεσή μου.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Χρήστος
Πηγή E-mail

20 Φεβρουαρίου 2011

E-MAIL του Χρήστου που κατέγραψε το γεγονός.
Λυπάμαι που θα στεναχωρήσω τον ιδιοκτήτη της γης αυτής αλλά το ξέρει ότι δεν επιτρέπεται.
Μπορεί η έκταση να είναι ιδιόκτητη αλλά η χρήση γης της περιοχής είναι καθαρά οικιστική και απαγορεύει οποιαδήποτε άλλη χρήση ή δραστηριότητα.
Αν αφήσουμε την κατάσταση αυτή να εκτυλίσσεται θα δούμε σύντομα να αναπτύσσονται πολλά άλλα τέτοια φαινόμενα στην πόλη μας.
Κάποιος  ξεκινά πρώτος και οι άλλοι έρχονται...σκουπίδια, μπάζα, υλικά οικοδομών, υλικά από χωματερές και από ΧΥΤΑ κλπ, κλπ
Η μάντρα είναι στην οδό Ευρίπου, πίσω από παλιό κτίσμα του υδραγωγείου. Ρυπαίνει το περιβάλλον και το βλέπουμε καθημερινά όλοι εμείς όπως και  οι επισκέπτες που πάνε παραλία.
Κάντε κάτι παρακαλώ.
Ευχαριστώ
Πηγή από E-mail
Ευχαριστούμε τον συμπολίτη μας Χρήστο για την εγγραφή και τις φωτο.
 
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΚΕ ΗΔΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΡΝΑΒΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.